Back

Majoritatea cursurilor noastre implică folosirea focului - arzătoare cu butan sau propan , substanțe chimice și / sau acizi, vopseluri, sticlă, utilaje electrice de șlefuire și instrumente grele. Cursanții trebuie să vină îmbrăcați corespunzător pentru acest mediu. Recomandăm ca  încălțămintea să fie închisă, în atelier nu sunt permise SANDALE, FLIP FLOPS ETC. Țesăturile complet sintetice sunt inflamabile și nu ar trebuie să fie purtate în atelier, mânecile largi sau evazate, eșarfele, bluzele cu volane sau gulere lungi sunt, de asemenea, un pericol. Șorțurile de  protecție sunt disponibile în STUDIO pentru a vă proteja hainele, dar este prudent să purtați haine pentru care să nu vă îngrijorați în cazul în care vă murdăriți.

Unele activități vă impun să purtați ochelari de protecție și / sau măști. Toate normele de sănătate și siguranța trebuie respectate în orice moment. Daca veniți îmbrăcați necorespunzător, nu veți putea participa la curs.

Aceste reguli sunt  concepute doar pentru siguranța voastră și pentru a vă proteja în eventualitatea producerii oricărui incident nedorit.

Cursuri Noi