Back

Plata comenzii pentru produsele selectate pe site-ul nostru, se poate face prin:

a) Plata cu cardul (VISA / MASTERCARD/  MAESTRO)

I. Platiti online, in LEI, cu cardul Visa sau MasterCard, in deplina siguranta, prin intermediul partenerului nostru EuPlatesc

320x100_banner_ep

Se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro. Datele cardului Dvs. nu sunt accesibile si nu vor fi stocate de catre EDA, fiind necesare strict in vederea autorizarii tranzactiei. Siguranta informatiilor Dvs. este garantata de faptul caEuPlatesc.ro, nu stocheaza datele confidentiale ale cardului Dvs., ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile sunt in siguranta. Primiti confirmarea imediat a platii, iar tranzactia este operata intr-un mediu 3D-Secure, astfel incat datele Dvs. sunt protejate. Aceste standarde reprezinta rezultatul eforturilor organizatiilor internationale Visa si Mastercard de a minimaliza frauda online, protejand atat detinatorii de card cat si comerciantii care ofera posibilitatea platii online.

Daca alegeti aceasta metoda de plata, indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii Dvs.. Dar daca doriti plata in euro, folositi metoda specificata mai jos:

II. Platiti online, in EURO, cu cardul Visa sau MasterCard, in deplina siguranta, prin intermediul partenerului nostru: Stripe

stripe-secure2-1

Pentru platile primite din tarile din EU oferim posibilitatea de a plati in moneda EURO. Selectati moneda EURO, din meniul din dreapta paginii web, astfel toate preturile din magazin si din sectiunea cursuri, se vor schimba in moneda EURO.

Se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Stripe. Datele cardului Dvs. nu sunt accesibile si nu vor fi stocate de catre EDA, fiind necesare strict in vederea autorizarii tranzactiei. In acest fel informatiile sunt in siguranta. Primiti confirmarea imediat a platii, iar tranzactia este operata intr-un mediu 3D-Secure, astfel incat datele Dvs. sunt protejate. Aceste standarde reprezinta rezultatul eforturilor organizatiilor internationale Visa si Mastercard de a minimaliza frauda online, protejand atat detinatorii de card cat si comerciantii care ofera posibilitatea platii online.

b) Plata cu cardul – in rate

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una dintre bancile agreate de catre magazinu si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate avantajos.

Magazinul Artkimia va pune la dispozitie mai multe optiuni de plata cu cardul in rate, la urmatoarele banci:

STAR de la Banca Transilvania

Cards

 

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.scut BT color
Plateste cu STAR Card de la Banca Transilvania si beneficiezi de:

3 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online
– 0.30% inapoi pe card, sub forma de puncte STAR, daca alegi plata integrala online. Punctele inseamna bani pe care le poti folosi ulterior in reteaua partenerilor STAR. 1 punct STAR= 1 leu

In Programul STAR Plata in Rate Fixe fara Dobanda sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium
In Programul de Loialitate STAR sunt incluse cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum,Visa Infinite, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card.
Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:
Rate fara dobanda perioada de gratie de pana la 56 de zile
comision zero la toate cumparaturile plati sigure pe internet

Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.

0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international

Prin card de credit emis de Alpha Bank

alpha3_x100 1 alpha1_x100

– pana la 5 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”

Consulta detalii complete despre cardurile de cumparaturi Alpha Bank in sectiunea Carduri Cumparaturi aici

Prin card de credit emis de FIRST BANK – Anul acesta se poartă cumpărăturile fără griji!

fb-oferta

– pana la 4 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online

Daca esti posesorul unui card de credit emis de First Bank pentru persoane fizice sau persoane juridice poti solicita plata in rate direct online la magazinele afilitate serviciului „Eu Platesc”. Tipurile de carduri de credit emise de Piraeus Bank sub sigla Visa si participante la acest program sunt:
· Visa Franklin
· Visa Exclusive Gold
· Visa Business Standard
· Visa Business Gold
Pentru a plăti online cu cardul in rate trebuie sa:
-Alegi opțiunea de plata “Online prin card bancar”
-Introduci datele cardului
-Specifici numarul de rate dorit.
Platile online se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” furnizat de Visa care asigura tranzactiilor on-line un nivel sporit de securitate.
Aplica acum pentru un card de cumparaturi First Bank pe https://www.firstbank.ro/ sau contacteaza-ne la 021 303 69 69!

Prin card de credit emis de Garanti Bank 

Garanti-0317-mastercard_Standard_L_2_flat

3 RATE fara dobanda, pentru orice plata, daca alegi plata in rate fara dobanda online

Programul de plata in rate fara dobanda este disponibil pentru cumparaturi pe site-ul Artkimia, prin cardul de credit Bonus Card de la Garanti BBVA.

Prin cardul de credint Bonus Card de la Garanti BBVA beneficiezi de pana la 3 rate fara dobanda la plata online, pentru orice produs.

Pentru asistenta, poti apela Serviciul de Relatii Clienti 0800 80 1234 numar de telefon gratuit, apelabil doar din retelele fixe sau +40 21 200 94 94, numar de telefon cu tarif normal.

c) Prin transfer bancar

Daca preferati sa faceti plata prin sistemul Dvs. de online banking sau cu ordin de plata (OP) la ghiseul bancii tale, veti avea la dispozitie datele necesare la momentul finalizarii comenzii (denumirea societatii, contul IBAN, banca). Intrucat aceasta modalitate de plata presupune validarea manuala a comenzii Dvs. prin verificarea operatiunilor pe contul nostru bancar, termenul de procesare a comenzii va creste cu 1-2 zile lucratoare.

Va rugam sa tineti cont ca banca Dvs. poate percepe comisioane pentru tranzactiile efectuate, astfel incat va sfatuim sa consultati termenii si conditiile aferente contului Dvs. la banca emitenta.

Conturile in care puteti face transfer direct sunt:

Cont lei: RO82INGB0000999906445667, ING BANK

Cont euro: RO98INGB0000999906804861, ING BANK (pentru plati in euro, va rugam sa ne contactati la [email protected])

Va rugam sa ne notificați odată ce ați efectuat plata pentru a va procesa mai repede comanda!

c) In numerar -ramburs

Puteți achita in numerar la curierul care va livrează comanda, daca aceasta este preferința dvs.. Fiți pregătit/ă sa aveti suma exactă disponibila, întrucât curierul nu are mereu posibilitatea de a oferi rest.

Pentru ridicarea produselor de la sediul firmei, se accepta atât plăti in numerar cat si cu cardul!

Achizitionarea cursurilor care au loc in STUDIO

Pentru achizitionarea/rezervarea unui loc la cursurile in STUDIO, plata se va face exclusiv online, cu cardul bancar sau la cerere (telefonic) prin Transfer Bancar – factura se achita in avans prin transferarea sumei aferente in contul firmei Metal Clay RO SRL.

Achizitionarea cursurilor care au loc in STUDIO se va face, cu respectarea urmatoarelor conditii:

Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului.

In cazul anularii, cu mai putin de doua zile inainte de ziua cursului, 30% din pretul platit, nu este returnabil. Aceste 2 zile ofera posibilitatea altor cursanti de a participa la curs, cursanti care nu au mai gasit loc liber.

Dupa efectuarea platii pe site-ul www.artkimia.com, veti primi un email pentru confirmarea rezervarii la curs.

In cazul in care Atelierul/Workshop-ul va fi anulat sau reprogramat de catre Metal Clay RO SRL, un operator va va contacta pentru a stabili daca doriti participarea la urmatoarea data valabila sau returnarea integrala a banilor.

Cursurile/ Workshop-urile gazduite in atelierul nostru prin colaborarea cu alti profesori pot aduce modificari ale conditiilor de rezervare si rambursare, astfel ca se vor aplica doar conditiile instructorilor colaboratori. Acestea vor fi prezente in descrierea cursului!

Achizitionarea cursurilor ONLINE – tutoriale video si scrise

Accesul la cursurile online se poate face doar prin plata integrala a pretului afisat, cu cardul sau prin transfer bancar. Odata ce avem confirmarea platii, veti ptimi un email in care vi se ofera accesul la curs.

Pentru a accesa cursul, accesati pagina Cursurile Mele, aici veti putea urmari toate cursurile cumparate, in progres sau terminate. Cursurile pot fi vizualizate de cate ori doriti, timp de 6 luni, din momentul achizitionarii.