Back

Plata comenzii pentru produsele selectate pe site-ul nostru, se poate face prin:

a) Plata cu cardul (VISA / MASTERCARD/  MAESTRO)

I. Platiti online, in LEI, cu cardul Visa sau MasterCard, in deplina siguranta, prin intermediul partenerului nostru EuPlatesc

Se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele EuPlatesc.ro. Datele cardului Dvs. nu sunt accesibile si nu vor fi stocate de catre EDA, fiind necesare strict in vederea autorizarii tranzactiei. Siguranta informatiilor Dvs. este garantata de faptul caEuPlatesc.ro, nu stocheaza datele confidentiale ale cardului Dvs., ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile sunt in siguranta. Primiti confirmarea imediat a platii, iar tranzactia este operata intr-un mediu 3D-Secure, astfel incat datele Dvs. sunt protejate. Aceste standarde reprezinta rezultatul eforturilor organizatiilor internationale Visa si Mastercard de a minimaliza frauda online, protejand atat detinatorii de card cat si comerciantii care ofera posibilitatea platii online.

Daca alegeti aceasta metoda de plata, indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii Dvs.. Dar daca doriti plata in euro, folositi metoda specificata mai jos:

II. Platiti online, in EURO, cu cardul Visa sau MasterCard, in deplina siguranta, prin intermediul partenerului nostru: Stripe

Pentru platile primite din tarile din EU oferim posibilitatea de a plati in moneda EURO. Selectati moneda EURO, din meniul din dreapta paginii web, astfel toate preturile din magazin si din sectiunea cursuri, se vor schimba in moneda EURO.

Se poate efectua plata online cu cardul personal, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele Stripe. Datele cardului Dvs. nu sunt accesibile si nu vor fi stocate de catre EDA, fiind necesare strict in vederea autorizarii tranzactiei. In acest fel informatiile sunt in siguranta. Primiti confirmarea imediat a platii, iar tranzactia este operata intr-un mediu 3D-Secure, astfel incat datele Dvs. sunt protejate. Aceste standarde reprezinta rezultatul eforturilor organizatiilor internationale Visa si Mastercard de a minimaliza frauda online, protejand atat detinatorii de card cat si comerciantii care ofera posibilitatea platii online.

b) Prin transfer bancar

Daca preferati sa faceti plata prin sistemul Dvs. de online banking sau cu ordin de plata (OP) la ghiseul bancii tale, veti avea la dispozitie datele necesare la momentul finalizarii comenzii (denumirea societatii, contul IBAN, banca). Intrucat aceasta modalitate de plata presupune validarea manuala a comenzii Dvs. prin verificarea operatiunilor pe contul nostru bancar, termenul de procesare a comenzii va creste cu 1-2 zile lucratoare.

Va rugam sa tineti cont ca banca Dvs. poate percepe comisioane pentru tranzactiile efectuate, astfel incat va sfatuim sa consultati termenii si conditiile aferente contului Dvs. la banca emitenta.

Conturile in care puteti face transfer direct sunt:

Cont lei: RO82INGB0000999906445667, ING BANK

Cont euro: RO98INGB0000999906804861, ING BANK (pentru plati in euro, va rugam sa ne contactati la [email protected])

Va rugam sa ne notificati odata ce ati efectuat plata!

c) In numerar -ramburs

Puteti achita in numerar la curierul care va livreaza comanda, daca aceasta este preferinta dvs.. Fiti pregatit/a sa aveti suma exacta disponibila, intrucat curierul nu are mereu posibilitatea de a oferi rest.

Platile cu numerar, la sediul firmei, se accepta decat pentru persoanele juridice !

Achizitionarea cursurilor care au loc in STUDIO

Pentru achizitionarea/rezervarea unui loc la cursurile in STUDIO, plata se va face exclusiv online, cu cardul bancar sau la cerere (telefonic) prin Transfer Bancar – factura se achita in avans prin transferarea sumei aferente in contul firmei Metal Clay RO SRL.

Achizitionarea cursurilor care au loc in STUDIO se va face, cu respectarea urmatoarelor conditii:

Participarea la atelierele noastre se confirma doar dupa efectuarea platii integrale a cursului.

In cazul anularii, cu mai putin de doua zile inainte de ziua cursului, 30% din pretul platit, nu este returnabil. Aceste 2 zile ofera posibilitatea altor cursanti de a participa la curs, cursanti care nu au mai gasit loc liber.

Dupa efectuarea platii pe site-ul www.artkimia.com, veti primi un email pentru confirmarea rezervarii la curs.

In cazul in care Atelierul/Workshop-ul va fi anulat sau reprogramat de catre Metal Clay RO SRL, un operator va va contacta pentru a stabili daca doriti participarea la urmatoarea data valabila sau returnarea integrala a banilor.

Cursurile/ Workshop-urile gazduite in atelierul nostru prin colaborarea cu alti profesori pot aduce modificari ale conditiilor de rezervare si rambursare, astfel ca se vor aplica doar conditiile instructorilor colaboratori. Acestea vor fi prezente in descrierea cursului!

Achizitionarea cursurilor ONLINE – tutoriale video si scrise

Accesul la cursurile online se poate face doar prin plata integrala a pretului afisat, cu cardul sau prin transfer bancar. Odata ce avem confirmarea platii, veti ptimi un email in care vi se ofera accesul la curs.

Pentru a accesa cursul, accesati pagina Cursurile Mele, aici veti putea urmari toate cursurile cumparate, in progres sau terminate. Cursurile pot fi vizualizate de cate ori doriti, timp de 6 luni, din momentul achizitionarii.