fbpx

CINE SUNTEM

ARTKIMIA, cunoscută înainte de rebranduire sub numele de Argila de metal, este primul atelier din România care a introdus pe piața de aici materialul metal clay, conceptul si cursurile de bijuterie din metal clay. Instructorii noștri sunt artiști recunoscuți atât pe plan national cat si international.

Odată cu acest concept au fost introduse și cursurile: keum boo (de aurire, cu ajutorul tehnicii coreene keum boo), emailarea cu pulberi vitroase (cloisonné, basse-taille, champlevé, plique-à-jour), mixul de metale, prin tehnica japoneză new mokume gane, fuziunea sticlei și integrarea ei în bijuterie, folosirea materialelor alternative, precum plasticul sau rășina UV, în bijuterie și altele. Cursurile au fost elaborate și sunt predate de Corina Gheorghe, fondatoarea și principalul instructor al școlii.

Între timp, artiști care împărtășesc aceeași pasiune i s-au alăturat, fie ca instructori specializați în diferite tehnici, fie ca membrii ai comunității de artiști din România.

CE OFERIM

ARTKIMIA - Art & Jewelry Studio este destinația perfectă pentru a-ti hrăni creativitatea. Oferim cursuri, ateliere de practică, îndrumare și susținere pentru dezvoltarea ta, ca artist. Cursurile sunt astfel concepute, încât să poți învăța și evolua în ritm propriu. Predăm tehnici diferite, din cele mai diverse domenii, și te ghidăm să-ți construiești propria latură artistică.

Ne străduim să iți oferim cât mai multe cunoștințe și să acoperim o gamă cat mai bogată de tehnici de care ai nevoie ca să realizezi creațiile dorite. Poți urma cursurile noastre de bijuterie metal clay, bijuterie tradițională, email, fuziune de sticlă, gemologie, sculptură, gravură, mixed media sau scrapbooking.

Beneficiile Cursantilor Nostri

Iubim arta dar mai mult decât arta, iubim persoanele care o creează!

Fiecare cursant este considerat ca parte a familiei ARTKIMIA, unde promovam ideea de sprijin reciproc, ca si comunitate,  prin comunicare, cursuri, ateliere demonstrative si evenimente.

Prețuim si înțelegem începuturile de drum. Ca si participant la cursurile noastre, chiar de la primul curs ai o mulțime de oportunități de dezvoltare: reduceri la materiale, un spațiu unde poți arde piesele create, închirierea unei mese - "colțul" tău de creație, cursuri private, ateliere demonstrative, practică asistată, promovare pe site-ul nostru, printr-o pagină dedicată, la secțiunea Comunitatea Artiștilor, îndrumare pentru participarea la evenimente si competiții internaționale si multe altele. Vezi mai multe aici.

“Creativitatea adaugă culoare lumii noastre. Este profund personală pentru că este o nevoie, o dorință. Creativitatea vorbește despre existentă, dăruire de sine si despre a fi cinstit față de tine. Creativitatea este ceea ce face creierul oamenilor, transformă lumea prin imaginație, lumea care nu este încă, lumea noastră.”

MAGAZINUL NOSTRU

În magazinul nostru online găsești o gamă bogată de unelte, accesorii, materiale, utilaje și cuptoare, de cea mai bună calitate și atent selecționate de către echipa noastră. Zilnic includem noi produse, astfel încât să poți crea piesele mult visata ori să mergi mai departe, construindu-ți propria ta afacere. Produsele puse la dispoziție de noi te vor ajuta să acoperi tehnici din diferite domenii ale artei: metal clay, mixed- media, sculptură, bijuterie tradițională, ceramică, fuziune de sticlă, email și altele.

Produsele si materialele importate de noi, vin de la mărci consacrate, cum ar fi: Art Clay Silver, Prometheus, Goldie Clay, Metal Clay Adventure, PMC, CoolTools, Dremel, Foredom, EuroTool, Grobet, Soyer si multe altele.

 

ARTKIMIA STUDIO

ARTKIMIA STUDIO este locul unde poți învăța deprinderile și cunoștințele necesare pentru a putea realiza proiectele artistice pe care ți le propui. Un studio luminos și spațios, situat in centrul Capitalei, îți oferă cadrul ideal pentru a găsi inspirație și motivație.

Aici vei avea oportunitatea de a întâlni oameni dedicați si pasionați. Instructorii noștri sunt artiști recunoscuți atât pe plan national cat si international pentru profesionalismul si tehnicile inovatoare pe care le predau.

Pe lângă cursuri și ateliere de practica, poți veni pentru arderea pieselor create ori pentru a-ți îmbunătăți abilitățile prin practică asistată sau pentru a închiria o masa unde sa iți creezi bijuteriile. De asemenea, dacă iți place Studioul nostru și ai dori să predai în el, acest lucru este posibil (mai multe, click aici).

SA FACEM CUNOSTINTA

Suntem o echipă de oameni care împărtășesc aceeași curiozitate și pasiune față de artă, artizanat și bijuterie. Ne vei cunoaste venind in STUDIO si participand la cursurile noastre sau din articolele si materialele educationale pe care le pregatim.

corina-profil-mic

Corina Gheorghe

Instructor Senior, Fondator
Cristina-Stoica-profil

Cristina Stoica

Content Writer
maria-dumbrava

Maria Dumbrava

Instructor, Gemolog
Nicoleta Stupca

Nicoleta Stupca

Instructor, Bijutier Filigranist
Monica-Ciobanu

Monica Ciobanu

Instructor, Asociat
Dani-profil-mic

Daniel Voicu

Instructor