Back

Rasplatim creativitatea!

Odată cu participarea la un curs, vei primi un discount de 10% pentru cumpărarea primelor tale pachete de argila metalica, chiar in ziua cursului. In plus, vei fi înscris automat si in Grupul Cursanților de pe Facebook. Pe langa acestea, ai acces la toate serviciile oferite in STUDIO ARTKIMIA, iar odată cu dezvoltarea ta, va creste si numărul beneficiilor. Apreciem si ținem cont de numărul vizitelor tale in magazinul nostru sau la cursuri!

 

 • Ateliere Practica Asistata - Chiar daca ai toate informațiile despre ce ai lucrat la ultimul curs, cu siguranța va exista o mica/mare neîncredere atunci când creezi prima piesa. Aceste ateliere sunt special create pentru cursanți si sunt menite sa va ajute in acele momente de nesiguranță.

 • Serviciu ardere piese - Fie ca ești la început de drum in bijuteria metal clay ori poate nu ai spațiul necesar pentru un cuptor acasă,  poți apela oricând la Studioul ARTKIMIA pentru serviciul de ardere. Serviciul presupune o ardere in cuptorul mare Prometheus PRO7.

 

 • Inchiriere masa/zi - Fie că dorești sa arzi ori sa creezi piese, poți veni in Studioul ARTKIMIA ca in propriul atelier! Serviciul presupune închirierea unei mese, pentru o zi, in cursul săptămânii sau in weekend. Acest serviciu este oferit doar cursanților ARTKIMIA.

Beneficiile aduse de Certificarea ART CLAY - reduceri de pana la 30%

Daca ai urmat un curs de certificare, veți beneficia de reducere la produsele marca Art Clay (lut, pasta, hârtie, seringa, 999, 950, aur, cupru) dar si de posibilitatea de a urma cursuri de specializare pe diverse tehnici, cum ar fi Quilling (minim Cert. Niv. 1) sau New Mokume Gane (Cert. Instructor)

  • Certificare Nivel 1 - Reducere 15%
  • Certificare Nivel 2 - Reducere 20%
  • Certificare Instructor - Reducere 30%

 

Grupul Cursantilor - Conectat la oportunitati

Odată intrat in acest grup, poți adresa întrebări si cere sfaturi, colegii tai si instructorii te vor îndruma. Pe lângă acest beneficiu important, vei avea acces si la:

 • Reduceri exclusive adresate doar cursanților - Reducerile care sunt afișate oficial, pe site sau pe social media, apar mai întâi pe acest grup. Veți avea întotdeauna prioritate!
 • Poți cere sa aducem noi produse in magazin - Multe din produsele noastre vin direct de la producători care sunt foarte îndepărtați, iar din aceasta cauza, stocul nu este reînnoit lunar.

 

 • Informații si suport pentru participarea la competiții internaționale - Suntem conectați cu lumea artei la nivel mondial pentru a va oferi oportunități de expunere si promovare. Aceste informații sunt publice, iar ca membru ai avantajul de a cere instructorilor îndrumare, sfaturi si ateliere speciale de practica, atât pentru crearea piesei pentru competiție, dar si pentru completarea formularelor specifice.

 • Ateliere demonstrative - In cadrul acestor ateliere gratuite, instructorii prezinta tehnici noi, materiale, unelte sau utilaje de actualitate.
 • Expunerea creațiilor in cadrul evenimentelor organizate de Artkimia sau la care participam local sau international.
 • Invitația la petrecerea de sfârșit de an - Cadouri, reduceri, demonstrații, invitați speciali si multe alte surprize!

Pretuim si intelegem inceputurile de drum

Aplica la CONTUL ARTIZAN

Fie ca faci sau nu parte din grupul Artkimist-ilor, poti aplica pentru un Cont Artizan. Contul Artizan este creat pentru a ajuta autorii de arta si bijuterie. Pentru ca ai ales o profesie creativa, noi te susținem. Trimite-ne pe adresa [email protected] următoarele detalii si vei putea beneficia de o reducere de 5% la toate produsele noastre*:

 • Detalii firma, CUI si Nr. Înreg. Reg. Com.
 • Nume, prenume, adresa email, adresa de livrare si facturare (pentru crearea contului)
 • Adresa paginii de Facebook/ Instagram si daca e cazul, adresa website a firmei**
 • Câteva detalii despre ce creezi/vinzi si ce tip de produse te interesează de la noi

*Produsele din categoriile: cuptoare Nabertherm, Curio, Dremel si Foredom nu sunt incluse in beneficiile Contului Artizan. Reducerea nu poate fi aplicata produselor care sunt deja la oferta sau împreuna cu alte cupoane.

**Firma si paginile web trimise trebuie sa fie active si sa contina produsele specificate. Ne rezervam dreptul de a ne alege clienții.