Back

Cursurile de Certificare Art Clay sunt cursuri create după un curriculum prestabilit si sunt recunoscute la nivel european.

Art Clay World Europe standard curriculum  este un sistem de învățământ la nivel de regiune conceput pentru a vă oferi toate abilitățile și tehnicile necesare pentru a lucra cu Art Clay Silver.  Aceste cursuri oferă instrucțiuni clare, pas cu pas si sunt predate de catre instructori cu experiență si acreditați Art Clay. Certificarea este compusa din doua cursuri Nivel 1 si Nivel 2, care ar trebui sa aibă loc cu o distanta de timp de cca. 6 luni intre ele. Cum fiecare nivel de certificare durează in jur 3 - 4 zile, prin aceasta pauza, cursanții au îndeajuns timp pentru a pune in practica, cunoștințele de la nivelul anterior.

Cursurile de Certificare nu sunt doar simple cursuri ci au inclusa si o evaluare, astfel ca fiecare proiect/piesa va fi evaluat/a de către instructor,  împreuna cu un Consiliu de Examinatori. În cazul în care rezultatul este satisfăcător, veți primi certificarea si evaluarea, in scris. In cazul in care evaluarea nu este satisfăcătoare, instructorul va va ghida pentru a reface piesele sau după caz, repara greșelile pentru a atinge nivelul cerut de certificare.

După finalizarea celor doua cursuri de Certificare Art Clay aveti posibilitatea de a merge mai departe catre Certificarea Instructor, care este cea mai înalta certificare. Aceasta certificare se poate obține printr-un examen in care se vor crea trei piese, după cerințele date, apoi trimise spre evaluare, catre un instructor Maestru. (Pentru mai multe detalii contactacti-ne)

Pentru a urma programa de Certificare Art Clay, este necesar sa aveti un minim de cunoștințe despre folosirea produselor marca Art Clay. Aceste cunoștințe pot fi dobândite la cursul Introducere in Bijuteria Metal Clay – Intensiv, un curs creat special pentru începători.

Beneficiile aduse de Certificarea ART CLAY

Odată ce ați urmat un curs de certificare, veți beneficia de reducere la produsele marca Art Clay (lut, pasta, hârtie, seringa, 999, 950, cupru, aur*) dar si de posibilitatea de a urma cursuri de specializare pe diverse tehnici, cum ar fi Quiling (minim Cert. Niv. 1) sau New Mokume Gane (Cert. Instructor)

  • Certificare Nivel 1 - Reducere 15%
  • Certificare Nivel 2 - Reducere 20%
  • Certificare Instructor - Reducere 30%

Cursurile pot fi predate atât in limba romana cat si in engleza sau spaniola!

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la adresa de e-mail: [email protected]

(*) Pentru produsul Art Clay Aur 3g, varianta lut, reducerea va fi urmatoarea: Cert 1, 2 = - 5%, Cert. Instructor = - 10%