fbpx

Anca Crahmaliuc

Pasionata de creatia artizanala dintotdeauna, Anca si-a  inceput aventura de creator de bijuterii in 2016.

Considerand ca bijuteriile spun adevarate povești și reprezinta o modalitate de exprimare și de comunicare intre cel care le creeaza și cel care le poarta, ea se concentreaza pe mesajul transmis, utilizand tehnicile artizanale ca pe un mijloc, nu ca un scop în sine.

Abordarea favorita este mixed media, respectiv combinarea argilei de metal cu o diversitate de alte materiale (margele, sarmă, lut polimeric, micro macrame, toate tipurile de sticla, mozaic, ceramica, portelan) . Emailarea, pictarea cu rasina sau pasta de argint, mokume gane si keum boo ii dau posibilitatea sa își compuna povestile.

Versatilitatea este o parte a mesajului transmis și de aceea ea prefera bijuteriile multifunctionale, cinetice (cu balamale, axe de rotatie, gemotion etc).

Ca geolog, Anca este fascinata de asocierea metalelor (argint, aur, cupru, bronzuri) și a cristalelor, experimentand constant. Ea se inspira cu precadere din natura si istorie, dar și din călătorii, muzica, literatura. Temele favorite sunt concretizate în colectii menite sa radieze energie pozitiva precum Cerul, Apa, Organic, Lumi ascunse, Îngeri, Culori, Baroc, Cinetic, Povești de iarna, Visul unei nopti de vara.

ACHandmade

CELE MAI APRECIATE CREATII

ULTIMELE CREATII

Acest inel statement s-a vrut a fi o marturie pentru frumusetea naturii efemere. Imbinarea frumoasa a argintului pur, cu perla naturala si stropi de aur este pur si simplu o oda adusa naturii si caracterului sau ciclic.

Technici folosite: Keum-Boo, montura perle, modelaj tridimensional
Materiale: argint 999, perla naturala, aur 24k.

Un pandantiv cu multe simboluri ascunse, dar care, în esență, are menirea de a venera viața și conexiunile spirituale puternice. Am combinat de data aceasta argila de metal cu tehnici tradiționale de bijuterie pentru a monta serafinitul.
Technici: montură clasică de pietre, modelaj, sculptură
Materiale: argint pur, serafinit.
Pret:

Sursa de inspirație pentru acest inel-statement a fost o pictură suprarealistă, găsită online. De îndată ce am văzut-o, m-am dus cu gândul la opera lui Hemingway, o adevărată parabolă despre condiția umană, și am simtit nevoia să creez piesa, fără să mai stau pe gânduri.

Tehnici: modelaj, sculptură, inserție rășină UV
Materiale: argint 999, rășină UV

Daca ti-au placut si doresti sa cumperi una sau mai multe creații ale acestui Artkimist, te rugam sa completezi formularul alăturat. Poți contacta artistul si la adresa: [email protected]

Viziteaza pagina oficiala a artistului pe: https://www.breslo.ro/ACHandmade

Contacteaza artistul

Campurile marcate cu * sunt obligatorii.